Beter en sneller resultaat
Manuele lymfedrainage wordt gebruikt als voor- en nabehandeling van cosmetische ingrepen. Deze ingrepen hebben een zichtbaar beter en sneller resultaat als deze gecombineerd worden met meerdere lymfedrainagebehandelingen. Daarom verwijzen plastische en cosmetische chirurgen hun cliënten door naar de geregistreerde schoonheidsspecialist. Manuele lymfedrainage is ook uitermate geschikt bij acne, stress en ter ondersteuning van een afslankmethode.

Oplossing voor oedeem 
Na een cosmetische ingreep zoals een ooglidcorrectie of liposuctie, is de huid en het daaronder liggend weefsel beschadigd. Als reactie hierop vormt het lichaam oedeem. Dit is vocht dat zich ophoopt omdat het niet goed kan worden afgevoerd door de verstopte lymfevaten. Ook worden er minder afvalstoffen afgevoerd. Het ontsiert niet alleen maar voelt ook vervelend aan. Dankzij manuele lymfedrainage verdwijnt oedeem.

Wat is manuele lymfedrainage
Het is een massagevorm die gericht is op vochtafvoer. Dr Vodder is de grondlegger van deze massagemethode. Manuele Lymfedrainage geeft een verbetering van de celstofwisseling. Met de lymfedrainage wordt door middel van speciale technieken het gehele lymfestelsel aangezet om een verbetering van de lymfe afvoer te bewerkstelligen. Bij een verbetering van de afvoer zullen gifstoffen sneller afgevoerd worden waardoor er een verbetering van de celstofwisseling en daardoor van de celwerking plaats kan vinden.

De techniek kenmerkt zich door een zeer rustig tempo, lage intensiteit en weinig druk. Het geeft dan ook naast een verbetering van de gezondheid een diepe vorm van ontspanning. Het is een zeer dankbare massagevorm met verbluffende resultaten bij bv acne en direct na een chirurgisch cosmetische ingreep.

Lymfetaping/medical taping
– Lymfetaping helpt om de zwelling na bv kneuzing/operatie veel sneller af te laten nemen…..en daarmee dus ook de pijn
– Je littekens veel mooier genezen met medical taping
– Tarief vanaf €25 euro

Wil jij een mooie en gezond ogende huid, en ben je bereid om daar tijd, geld en energie in te steken? Neem dan gerust contact op om de (on)mogelijkheden te bespreken!

Contact opnemen Alle specialisaties

medex-logo-wit
goldflowe
plantobell-2
anbos
emani
cjo-2