Salon Johanna – Schoonheidssalon Utrecht

Over de salon

HUIDVERBETERING – HUIDVERZORGING- PERMANENT MAKE UP – MASSAGE

Salon Johanna is een druk bezochte en ruime professionele salon aan huis, we zijn gevestigd op de eerste verdieping waar duo behandelingen tot de mogelijkheid behoort. We bieden behandelingen voor mannen en vrouwen. Salon Johanna is aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS, wat aangeeft dat we gediplomeerd zijn en voldoen aan de kwaliteitsnorm voor beauty professionals. We zijn vijfvoudig gediplomeerd-gespecialiseerd, en streven naar een  hoger standaard qua kennisniveau, hygiëne en werkmethodes.

In de salon wordt er uitsluitend gewerkt met professionele producten waaronder Medex, Goldflower, Plantobell, PBSerum, Chi, en Meditopics.

Anbos logo

Een gediplomeerd schoonheidsspecialiste voldoet aan de geldende richtlijnen voor de schoonheidsverzorgingsbranche. Uiteraard mag u van mij verwachten dat ik ook op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering door het regelmatig volgen van trainingen. In mijn salon krijg ik meerdere malen cliënten met een huidaandoening. Niet zo gek, want bijna 1 op de 8 Nederlanders hebben langdurig of zelfs hun hele leven te maken met een huidaandoening. Door de toename van het aantal huidproblemen, is het van belang dat je als schoonheidsspecialiste beschikt over voldoende dermatologische kennis. Naast medici, spelen we natuurlijk een belangrijke rol in het herkennen en het geven van voorlichting over huidaandoeningen.

Dit alles was voor mij een belangrijke reden om de opleiding ‘Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten’ van U-Consultancy te volgen. De lessen werden gegeven door dermatologen, waardoor ik ervan overtuigd was dat dit een professionele opleiding is met actuele informatie. Na het afronden van deze opleiding ben ik nog beter in staat het vak als schoonheidsspecialist uit te oefenen en huidaandoeningen sneller te herkennen. Ook kan ik mijn cliënten professioneel doorverwijzen naar een huisarts. Een absolute meerwaarde, waarmee ik mij van mijn collega´s uit de branche kan onderscheiden!


Disclaimer

Resultaten van behandelingen zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

Wij leiden vakmensen op

Stagiaires/Junior specialistes

De salon is erkend leerbedrijf, gedurende een schooljaar (september-mei) zal er een reeds gediplomeerde schoonheidsspecialiste haar kennis komen verbreden en behandelingen overnemen om haar diploma niveau 4 te behalen. Mijn eigen kennis houd ik up tot date door regelmatig bijscholingen te volgen en congressen en beurzen te bezoeken.

Vacature: De beschikbare stageplaats voor het 3e leerjaar van schooljaar 2018/2019 is inmiddels bezet.

Voor de algemene voorwaarden van Salon Johanna klikt u hier

Voor de disclaimer Algemene Verordening Gegevensbescherming klikt u hier

Voor al onze behaalde diploma’s en certificaten klikt u hier

Voor ons klanten spaarsysteem klikt u hier


Johanna van LieshoutJohanna van Lieshout
Gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en pedicure met als specialisaties: – Alle behandelingen die de salon aanbied. Johanna werkt van maandag t/m vrijdag op afspraak.  Voor een overzicht van mijn diploma’s en certificaten klikt u hier. Naast de behandelingen die Johanna in de salon uitvoert, is ze ook actief als (theorie) toetsconstructeur, assessor/examinator/gastdocent op het beautycollege en docente bij de stichting wellness & aromatherapie.


Danique van Lieshout Danique van Lieshout (PMU specialiste, visagiste en schoonheidsspecialiste)
Danique is intern opgeleid door Johanna en heeft ruim zes jaar ervaring in de uitvoering van alle salonbehandelingen. Ze heeft bij Art of Beauty (Annelies Maas) de privéopleiding tot permanente make-up specialiste afgerond, en heeft inmiddels diverse pmu masterclasses gevolgd. Ze is in het bezit van het vakdiploma visagie. Ze heeft zicht gespecialiseerd in onder andere microdermabrasie, kobido facelift massage, microneedling/fractional needling, en acnebehandelingen. Danique werkt van maandag t/m vrijdag op afspraak.

Vanaf maart 2019 zal Danique onze salon gaan verlaten om een hele nieuwe richting in te slaan. Ze gaat starten met een fulltime traject werken/leren bij het St. Antonius ziekenhuis Nieuwegein om zich te specialiseren als operatie-assistente.

Indien het in haar rooster haalbaar is zal ze 1 dag per maand actief blijven als permanent make-up specialiste.


Danique Kompier Danique Kompier (3e jaars schoonheidsspecialiste)
Danique komt elke donderdag extra ervaring opdoen bij onze salon, ze gaat zich specialiseren in acne behandelingen, shiatsu en bindweefselmassage. In de periode april-juni zal ze fulltime aanwezig zijn in de salon. Danique ontvangt en behandeld u graag om meer ervaring op te doen, wenst u een behandeling bij haar, dan ontvangt u altijd 5 euro korting op de behandeling.


Een zeer gewaardeerd cadeau om te krijgen en te schenken, de cadeaubon van Salon Johanna.

https://pdfjpg.nl/tada/72259528


Afspraak is afspraak: Gemaakte afspraken die niet nagekomen kunnen worden dienen minimaal 48 uur tevoren geannuleerd of verzet te worden. Dit kan telefonisch gebeuren op 06-1412 9386 van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur. Wanneer u geen gehoor krijgt, of buiten openingstijden kunt u de voicemail inspreken of een e-mail sturen naar info@salonjohanna.nl

Salon Johanna is genoodzaakt om niet nagekomen of op tijd geannuleerde behandelingen/afspraken in rekening te brengen.

Onze salon staat ook vermeld op www.schoonheidsspecialist-info.nl


KvK: 30215407
BTW:NL177608705

 
 
Goldflower | Salon Johanna – Schoonheidssalon Utrecht
Plantobell | Salon Johanna – Schoonheidssalon Utrecht
Anbos | Salon Johanna – Schoonheidssalon Utrecht
Chi | Salon Johanna – Schoonheidssalon Utrecht
Emani | Salon Johanna – Schoonheidssalon Utrecht
 

Copyright Salon Johanna – Schoonheidssalon Utrecht - Alle rechten voorbehouden