HUIDVERBETERING – HUIDVERZORGING- PERMANENT MAKE UP – MASSAGE

Last van een probleemhuid of huidveroudering? Salon Johanna helpt vrouwen en mannen om een mooie, strakke, en gezond ogende huid te krijgen. Ik doe dat met specialistische behandelingen, ondersteund door professionele cosmeceutische producten. Wat mijn aanpak uniek maakt, is dat ik het beste combineer van mijn vijf geregistreerde specialisaties. Door mijn kennis van de huid, die ik ook deel als docent en examinator, weet ik als geen ander wat er al dan niet mogelijk is, en welke aanpak het best past bij jouw unieke huid. Wil jij een mooie en gezond ogende huid, en ben je bereid om daar tijd, geld en energie in te steken? Neem dan gerust contact op om de (on)mogelijkheden te bespreken!

Salon Johanna is een druk bezochte, en ruime professionele salon aan huis, waar we zijn gevestigd op de eerste verdieping. We zijn aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS, wat aangeeft dat we gediplomeerd zijn en voldoen aan de kwaliteitsnorm voor beauty professionals. We zijn vijfvoudig gediplomeerd-gespecialiseerd, en streven naar een  hoger standaard qua kennisniveau, hygiëne en werkmethodes.

In de salon wordt er uitsluitend gewerkt met professionele producten waaronder Medex, Goldflower, Emani, SalonnePro, en Meditopics. Voor een uitgebreide beschrijving van onze producten kunt u klikken op deze link.

De producten zijn ook in onze salon en webwinkel verkrijgbaar voor thuisgebruik.

Een gediplomeerd schoonheidsspecialiste voldoet aan de geldende richtlijnen voor de schoonheidsverzorgingsbranche. Uiteraard mag u van mij verwachten dat ik ook op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering door het regelmatig volgen van trainingen. In mijn salon krijg ik meerdere malen cliënten met een huidaandoening. Niet zo gek, want bijna 1 op de 8 Nederlanders hebben langdurig of zelfs hun hele leven te maken met een huidaandoening. Door de toename van het aantal huidproblemen, is het van belang dat je als schoonheidsspecialiste beschikt over voldoende dermatologische kennis. Naast medici, spelen we natuurlijk een belangrijke rol in het herkennen en het geven van voorlichting over huidaandoeningen.

Dit alles was voor mij een belangrijke reden om de opleiding ‘Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten’ van U-Consultancy te volgen. De lessen werden gegeven door dermatologen, waardoor ik ervan overtuigd was dat dit een professionele opleiding is met actuele informatie. Na het afronden van deze opleiding ben ik nog beter in staat het vak als schoonheidsspecialist uit te oefenen en huidaandoeningen sneller te herkennen. Ook kan ik mijn cliënten professioneel doorverwijzen naar een huisarts. Een absolute meerwaarde, waarmee ik mij van mijn collega´s uit de branche kan onderscheiden!


Disclaimer

Resultaten van behandelingen zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

 


 

 

 

 

Johanna van Lieshout
Gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste met vijf geregistreerde specialisaties: Johanna werkt van maandag t/m vrijdag. Voor een overzicht van mijn diploma’s en certificaten klikt u hier. Naast de behandelingen die Johanna in de salon uitvoert, is ze ook actief als (theorie) toetsconstructeur, assessor/examinator/gastdocent op het beautycollege en docente bij de stichting wellness & aromatherapie.


 

 

 

 

Danique van Lieshout (PMU specialiste, visagiste en schoonheidsspecialiste)
Danique is intern opgeleid door Johanna en heeft ruim zes jaar ervaring in de uitvoering van alle salonbehandelingen. Ze heeft bij Art of Beauty (Annelies Maas) de privéopleiding tot permanente make-up specialiste afgerond, en heeft inmiddels diverse pmu masterclasses gevolgd. Ze is in het bezit van het vakdiploma visagie. Ze heeft zicht gespecialiseerd in onder andere microdermabrasie, kobido facelift massage, microneedling/fractional needling, acnebehandelingen en tepelhof-tatoeages.

Sinds maart 2019 heeft Danique onze salon verlaten om een hele nieuwe richting in te slaan. Ze is gestart met een fulltime traject werken/leren bij het St. Antonius ziekenhuis om zich te specialiseren als operatie-assistente.

Indien het in haar rooster haalbaar is zal ze 1 dag per maand actief blijven als permanent make-up specialiste


Stagiaires/Junior specialistes

De salon is erkend leerbedrijf, gedurende een schooljaar (september-juni) zal er een reeds gediplomeerde schoonheidsspecialiste haar kennis komen verbreden en behandelingen overnemen om haar diploma niveau 4 te behalen. Mijn eigen kennis houd ik up tot date door regelmatig bijscholingen te volgen en congressen en beurzen te bezoeken.

Vacature: De beschikbare stageplaats voor het 3e leerjaar van schooljaar 2019/2020 is niet meer beschikbaar.

Voor de algemene voorwaarden van Salon Johanna klikt u hier

Voor de disclaimer Algemene Verordening Gegevensbescherming klikt u hier

Voor al onze behaalde diploma’s en certificaten klikt u hier

Voor ons klanten spaarsysteem klikt u hier  


Een zeer gewaardeerd cadeau om te krijgen en te schenken, de cadeaubon van Salon Johanna.


Afspraak is afspraak: Gemaakte afspraken die niet nagekomen kunnen worden dienen minimaal 48 uur tevoren geannuleerd of verzet te worden. Dit kan telefonisch gebeuren op 06-1412 9386 van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.30 uur. Wanneer u geen gehoor krijgt, of buiten openingstijden kunt u de voicemail inspreken of een e-mail sturen naar info@salonjohanna.nl

Salon Johanna is genoodzaakt om voor niet nagekomen of op tijd geannuleerde behandelingen/afspraken 25 euro in rekening te brengen.

Onze salon staat ook vermeld op www.schoonheidsspecialist-info.nl


 

medex-logo-wit
goldflowe
plantobell-2
anbos
emani
cjo-2