HUIDVERBETERING en HUIDVERZORGING

Salon Johanna is een druk bezochte, en ruime professionele salon aan huis, gevestigd op de eerste verdieping. De salon is aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS. Johanna is vijfvoudig gediplomeerd-gespecialiseerd, en streeft naar een hogere standaard qua kennisniveau, hygiëne en werkmethodes.

Last van een probleemhuid of huidveroudering? Salon Johanna helpt vrouwen en mannen om een mooie, strakke, en gezond ogende huid te krijgen. Ik doe dat met specialistische behandelingen, ondersteund door professionele cosmeceutische producten. Wat mijn aanpak uniek maakt, is dat ik het beste combineer van mijn vijf geregistreerde specialisaties. Door mijn kennis van de huid, die ik ook deel als docent en examinator, weet ik als geen ander wat er al dan niet mogelijk is, en welke aanpak het best past bij jouw unieke huid.

Wil jij een mooie en gezond ogende huid, en ben je bereid om daar tijd, geld en energie in te steken? Neem dan gerust contact op om de (on)mogelijkheden te bespreken!

In de salon wordt er uitsluitend gewerkt met professionele producten waaronder Medex, Goldflower, SalonnePro, en Meditopics. Voor een uitgebreide beschrijving van de producten kunt u klikken op deze link.

De producten zijn in de salon en webwinkel verkrijgbaar voor thuisgebruik.

Een ANBOS gediplomeerd schoonheidsspecialiste voldoet aan de geldende richtlijnen voor de schoonheidsverzorgingsbranche. Uiteraard mag u van mij verwachten dat ik ook op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering door het regelmatig volgen van trainingen. In mijn salon krijg ik meerdere malen cliënten met een huidaandoening. Niet zo gek, want bijna 1 op de 8 Nederlanders hebben langdurig of zelfs hun hele leven te maken met een huidaandoening. Door de toename van het aantal huidproblemen, is het van belang dat je als schoonheidsspecialiste beschikt over voldoende dermatologische kennis. Naast medici, spelen we natuurlijk een belangrijke rol in het herkennen, en het geven van voorlichting over huidaandoeningen.

Dit alles was voor mij een belangrijke reden om de opleiding ‘Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten’ van U-Consultancy te volgen. De lessen werden gegeven door dermatologen, waardoor ik ervan overtuigd was dat dit een professionele opleiding is met actuele informatie. Na het afronden van deze opleiding ben ik nog beter in staat het vak als schoonheidsspecialist uit te oefenen en huidaandoeningen sneller te herkennen. Ook kan ik mijn cliënten professioneel doorverwijzen naar een huisarts. Een absolute meerwaarde, waarmee ik mij van mijn collega´s uit de branche kan onderscheiden!


Disclaimer

Resultaten van behandelingen zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.


Johanna van Lieshout

Johanna van Lieshout
Johanna is gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste met vijf geregistreerde specialisaties, daarnaast is ze sinds januari 2022 toegetreden tot de selecte groep van Medex sterspecialisten. Uw huid is in goede en bekwame handen. Johanna is tevens gediplomeerd pedicure met specialisaties diabetes en reuma. Ze voert zelf geen pedicurebehandelingen meer uit, maar kan u desgewenst van advies dienen, en verwijst u graag door naar een collega.  Voor een overzicht van mijn diploma’s en certificaten klikt u hier. Naast de behandelingen die Johanna in de salon uitvoert, is ze ook actief als assessor, examinator en gastdocent bij diverse beautyopleidingen.


De salon is sinds 2007 erkend leerbedrijf geweest. Johanna heeft vele jonge specialistes begeleid naar een diploma niveau 4, zodat ze allround geschoold kunnen starten als schoonheidsspecialiste, of zelfs door kunnen stromen naar de opleiding huidtherapie. Vanaf 2022 heeft Johanna echter besloten te stoppen met het begeleiden van stagiaires. Na 15 jaar is het genoeg geweest, en werkt ze graag weer alleen in de salon.

Neemt niet weg dat ik mijn eigen kennis up-to-date houdt door regelmatig bij,- en nascholingen te volgen en congressen en beurzen te bezoeken.

Voor de algemene voorwaarden van Salon Johanna klikt u hier

Voor de disclaimer Algemene Verordening Gegevensbescherming klikt u hier

Voor alle behaalde diploma’s en certificaten klikt u hier

Voor ons klanten spaarsysteem klikt u hier  


Een zeer gewaardeerd cadeau om te krijgen en te schenken, de cadeaubon van Salon Johanna.


Afspraak is afspraak: Gemaakte afspraken die niet nagekomen kunnen worden dienen minimaal 48 uur tevoren geannuleerd of verzet te worden. Dit kan telefonisch gebeuren op 06-1412 9386 van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.30 uur. Wanneer u geen gehoor krijgt, of buiten openingstijden kunt u de voicemail inspreken of een e-mail sturen naar salonjohanna@outlook.com

Wanneer u 15 minuten te laat bent voor uw afspraak, kan de afspraak helaas niet meer door gaan. Salon Johanna is genoodzaakt om voor niet nagekomen of op tijd geannuleerde behandelingen/afspraken 25 euro in rekening te brengen.

btw-id: NL002004813B17

Onze salon staat ook vermeld op www.schoonheidsspecialist-info.nl