Cosmeceutische vegan* producten met een bewezen werking.

Huidverzorgingsproducten die goed zijn voor de huid én het milieu zijn steeds belangrijker voor mensen. We krijgen daarom dan ook steeds vaker de vraag of de producten van Medex vegan zijn.

M.b.t. de classificatie “Vegan” meldt Medex dat dat voor vele Medex-producten al jarenlang opgaat. Ook voor inhoudsstoffen, die anderen fabrikanten uit dierlijke bron nemen, zoals Glycerine, Hyaluronic Acid, Stearic Acid etc. neemt Medex de plantaardige bron, dus de vegan varianten.

Een klein deel van Medex-assortiment is niet vegan, wanneer er bijv. gebruik gemaakt wordt van honing, propolis, bijenwas en caviaar

*De huidproducten van Medex zijn vegan, met als uitzondering de volgende producten:

– Papaya nightcream

– Transparant collageen masker

– Creme softly legere


Met “Medex Professional” heeft u een echte oplossing voor uw huid; absoluut de allerbeste cosmetica in de markt. Deze zekerheid geeft een niet te onderschatten voorsprong op uw omgeving.

Maar er is meer dan alleen de effectiviteit van de producten; bij alle aspecten van de lijn zorgt Medex ervoor, dat u altijd voorop loopt.

Bij het ontwerp van de verpakking is op artistieke wijze afgeweken van het gebruikelijke: een prachtige mix van schoonheid en stoerheid, die de luxe en kracht van het product accentueert. De kleur kobalt heeft een vergelijkbare dubbelfunctie: naast dat de kobaltkleur van zichzelf al iets bijzonders heeft, waarborgt deze kleur van het glas de kwaliteit van de inhoud. De verpakking is daarmee een afgewogen combinatie van esthetiek, ecologie en functionaliteit.

Medex heeft een zeer uitgebreid assortiment, een deel daarvan is verkrijgbaar in onze salon en onze webwinkel. Wil je een product bestellen die onze salon niet standaard op voorraad heeft? ga dan via onderstaande knop/foto rechtstreeks naar de consumentenwebshop van Medex, u kunt daar alles bestellen wanneer u vermeld dat u via salon Johanna besteld.

Medex webshop voor consumenten