Rosacea wat het is:
Rosacea is een veel voorkomende, chronische huidaandoening in het gezicht die meestal rond het 30e levensjaar ontstaat en meer voorkomt bij vrouwen dan bij mannen. Het is een aandoening van de bloedvaten in de huid met ontstekingen tot gevolg.

Warmte, zonlicht, “heet” voedsel, alcohol en “foute” cosmetica kan de aandoening verergeren.

De huid is extreem gevoelig voor zowel invloeden van binnen- als buiten af. De huid kan pijnlijk branderig aanvoelen en ziet er ook uit alsof deze verbrand is.


We kunnen 4 stadia van rosacea onderscheiden
1e Roodheid en verwijde bloedvaatjes, soms met een warme, jeukende huid
2e Roodheid, verwijde bloedvaatjes met pukkeltjes en puistjes
3e Roodheid, verwijde bloedvaatjes met pukkeltjes en puistjes en een verdikte neus
4e De ogen zijn soms ook aangetast met gevolgen als bv bindvliesontsteking en ontstoken oogleden

Is het te genezen?
Helaas is rosacea niet te genezen, de verschijnselen kunnen wel goed behandeld/onderdrukt worden met leefstijl, behandelingen en medicijnen.

Een speciale verzorging, voeding en bescherming is een must om deze huid weer rustig te krijgen maar vooral langdurig te verbeteren en weer in balans te krijgen.

Hoe te behandelen?
In onze salon zijn we gespecialiseerd, en hebben we ervaring met de behandeling van rosacea. We maken een maatwerk behandelplan om de rosacea zo goed mogelijk onder controle te krijgen, en te houden. Hierbij maken we gebruik van diverse behandelmethodes waaronder de behandeling met SSR lichtflitstherapie, salicylzuurpeelings en leem/zink maskers.


Voor de behandeling wordt er een computergestuurde huidanalyse uitgevoerd. Hierbij wordt de huidconditie bekeken tot in de diepere huidlagen, en kan het productgebruik, en behandeling hierop worden aangepast.

 

Salonbehandeling rosacea – 60 minuten €80,00

  • Reiniging met hydrofiele olie
  • Pre peel lotion
  • Salicylzuurpeeling of amandelzuurpeeling
  • Neutralisatie
  • SSR lichtflitstherapie
  • Leem/zink masker
  • Dag verzorging met SPF

Komt er nog meer bij kijken? een voeding,- en suppletie advies hoort onlosmakelijk bij een goed traject om rosacea te verminderen. Toewijding is een must. De mooiste resultaten van behandelingen krijg je wanneer je thuis systematisch onze geadviseerde verzorgingsproducten gebruikt

Reserveren Prijslijst


Disclaimer

Resultaten van behandelingen zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.