SHR Cleo Pro

Geen Laser, maar SHR en IPL

 

SHR betekend Super Hair Removal, en IPL betekend Intense Pulse Light. De SHR technologie heeft een unieke warmte/energie afgifte die effectief de haarfollikel vernietigd en terugroeien voorkomt. Deze methode wordt waar mogelijk glijdend over de huid uitgevoerd. De behandeling met SHR en IPL is 100% veilig. Mijn persoonlijke ervaring leert echter dat de mooiste en beste resultaten behaald worden bij donkere haren op een blanke huid. Blonde en rode haren zijn heel moeilijk of niet permanent te verwijderen. (ik kan je in de salon uitleggen waarom dat zo is)

De behandeling kan het hele jaar door, dus ook in de zomer zonder problemen uitgevoerd worden. De huid mag echter niet zongebruind zijn om schade aan de huid te voorkomen. Gemiddeld zijn er 6-10 behandelingen nodig voor een permanente reductie van het haar van 70-90%.

VOORDELEN VAN SHR en IPL ONTHARING:

 • De beharing wordt na elke behandeling blijvend verminderd
 • De huid wordt na elke behandeling blijvend gladder
 • Het is 100% veilig, ook in de zomer!
 • Het werkt zeer snel
 • Betaalbaar, al vanaf € 19,95 per behandeling
 • Doorlopende aanbieding 6+1 behandeling gratis (zelfde zone, en per voorruitbetaling)

SHR-IPL Machine

Wij werken in onze salon met de Cleo-Pro. Een machine met Duitse technologie en CE-keurmerk.

Het heeft een uniek gepatenteerd handstuk, die we voor zowel ontharing als huidverbetering kunnen inzetten. De machine heeft vele instellingsmogelijkheden, zo kan de behandeling geheel worden afgestemd op de behoefte van onze klanten.

Bel ons snel voor een afspraak om snel te starten met permanente haarreductie!


Behandel interval SHR en IPL ontharing 

Gezicht:  4 weken, na de 2e behandeling  4 – 6 weken

Oksels: 4 weken, na de 2e behandeling 6 – 9 weken

Bikini: 4 weken, na de 2e behandeling 6 – 9 weken

Rug: 5 weken, na de 2e behandeling  8 – 12 weken

Borst: 5 weken, na de 2e behandeling 8 – 12 weken

Benen en armen: 5 weken, na de 2e behandeling 8 – 12 weken

Na het behaalde resultaat 1x per jaar een onderhoudsbehandeling uitvoeren


Prijslijst SHR

Disclaimer

Resultaten van behandelingen zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.


UITGEBREIDE UITLEG OVER DE IPL-SHR LICHTFLITS TECHNIEK

IPL – SHR ontharen

IPL/SHR en lasertherapie worden vaak door elkaar gebruikt. Dat komt omdat deze methodes met licht werken. Het grootste verschil is de golflengte en de energie die gebruikt wordt.

Werkwijze IPL/SHR ontharen

IPL staat voor Intense Pulsed Light, en SHR staat voor Super Hair Removal. Dat betekent dat er heel intensieve lichtpulsen gegeven worden. Het principe van IPL berust op dat van de laser. Beide vernietigen het haarzakje met behulp van licht dat in het pigment van haar en haarzakje wordt omgezet in warmte. Een IPL-apparaat gebruikt verschillende golflengtes tegelijkertijd, terwijl een laser slechts één specifieke golflengte gebruikt. De energie per golflengte is bij IPL lager dan bij laser.

Lasertherapie of IPL/SHR?

Een donkere huid (huidtype 4-6) is niet geschikt voor behandeling met IPL door een hoog risico op complicaties De donkere huid kan veilig onthaard worden door het gebruik van een laser met een lange golflengte. Ook kan SHR worden toegepast bij een donkere huid, omdat de behandeling glijdend wordt uitgevoerd over de huid waarbij er minder energie vrijkomt ter plaatse op de huid. Bij zowel lasertherapie als IPL/SHR moet de behandeling meerdere malen herhaald worden om een optimaal resultaat te bereiken. De haarkleuren lichtblond, grijs, wit en rood zijn niet geschikt voor deze therapieën, omdat deze haartypen te weinig pigment bevatten die het licht kunnen omzetten in de benodigde energie om de haarfollikel te vernietigen.

Behandeltraject IPL/SHR

Het aantal behandelingen en de tijd tussen de behandelingen is afhankelijk van de behandel locatie, het type beharing en het gewenste resultaat. Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld zes tot twaalf behandelingen nodig. Haren kunnen voor altijd wegblijven of in meer of mindere mate terug groeien doordat inactieve haarzakjes na verloop van tijd actief kunnen worden. Het is zeldzaam dat de haargroei na verloop van tijd gelijk is aan dat van voor de behandeling.

Complicaties bij IPL/SHR

IPL/SHR is een veilige behandeling, waarbij je de haren zeer selectief kunt verwarmen en vernietigen zonder daarbij de omliggende huid te beschadigen. Toch kunnen zich, ondanks een juiste uitvoering van de behandeling, complicaties voordoen.

Mogelijke complicaties kunnen zijn:

 • Het ontstaan van blaren en extreem rode huid. Door te veel warmteontwikkeling in de huid kan deze verbranden. Dit uit zich in een extreem rode en pijnlijke huid en/of blaren. Dit kan worden opgevolgd voor vervellen en/of korstvorming. Wees dus altijd eerlijk tijdens de intake procedure, wat betreft gebruik van medicatie. Sommige medicijnen kunnen de huid namelijk extra gevoelig maken voor licht.
 • Het ontstaan van donkere- of lichte pigmentvlekken. Het herstel kan maanden in beslag nemen. In zeldzame gevallen is de pigmentverandering blijvend.
 • Toename haargroei. Door de warmte in de huid kunnen inactieve haarzakjes geactiveerd worden. Door de behandeling voort te zetten verdwijnen deze haren uiteindelijk weer. Dit komt niet veel voor.
 • In enkele uitzonderlijke gevallen, kan de therapie niet aanslaan. De exacte reden hiervoor Is per persoon verschillend en vaak moeilijk te achterhalen.
 • Hormonale schommelingen en medicatiegebruik kunnen inactieve haarzakjes actief maken, extra behandelingen zijn dan nodig.
 • Oedeemvorming (vochtophoping) bij de haarzakjes.

Reserveren Prijslijst