Wat is harsen?

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaam- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie, “de hars”. Tijdens het harsen wordt een haar helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-6 weken duren voordat de uitgetrokken haar weer is aangegroeid. Harsen noemen we ook wel een tijdelijke manier van haarverwijdering.

Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien, maar dit aangroeien gebeurt wel altijd met een zachte (haar)punt zodat je – in tegenstelling tot scheren – na een harsbehandeling nooit harde stoppels zult hebben. We gebruiken tijdens de behandeling de professionele producten van Depilflax.


Onderstaande kleine harsbehandelingen kunnen alleen worden ingepland als supplement bij een gezichtsbehandeling
€ 20,00 Harsen oksels
€ 25,00 Harsen bikinilijn
€ 25,00 Harsen onderbenen

Onderstaande grotere harsbehandelingen kunnen als losse behandeling worden ingepland
€ 59,00 Harsen hele benen
€ 59,00 Harscombinatie – onderbenen + oksels + bikinilijn
€ 69,00 Harscombinatie – hele benen + oksels
€ 79,00 Harscombinatie – hele benen + oksels + bikinilijn

 


NAZORG HARSEN: De specialiste zorgt ervoor dat ze hygiënisch werkt, en zal het te harsen gebied tevoren goed desinfecteren. Het is echter belangrijk om de eerste 24-48 uur na het harsen geen warmteontwikkeling te hebben op het behandelde gebied. Waarom dan niet? Omdat warmteontwikkeling ervoor kan zorgen dat er folliculitis kan ontstaan, dat zijn ontstoken haarfollikels met geïrriteerde bultjes incl. puskopjes. Wanneer dit gebeurd is het belangrijk om het aangedane gebied te verzorgen met betadine, zodat het snel zal genezen.

Folliculitis kan bij iedereen optreden, maar bij een huid die nog nooit eerder is geharst, is de kans groter.

24-48 uur na het harsen dus niet: Zwemmen, heet douchen, sauna/stoombad, sporten, actieve buitenactiviteiten enz. Dit advies is in de zomermaanden nog belangrijker dan in de koude maanden.


 

Prijslijst