HAMMAM RITUEEL – PURE ONTSPANNING VOOR LICHAAM EN GEEST

Bij salon Johanna geef ik de Hammam behandeling niet in een traditionele natte ruimte. De behandeling vindt plaats op de behandelstoel die bedekt is met een infrarood warmtedeken om zo de warme steen van de traditionele Hammam na te bootsen. Allereerst wordt de rug verwarmt met warme kompressen, die gedrenkt zijn in een oplossing van etherische oliën. Als volgende stap wordt de rug gescrubd met kuusi scrub. De Kuusi scrub is een lichaamsscrub op basis van gemalen Fins dennenhout en dennennaalden.

Tijdens het scrubben ontstaat er schuim dat voortkomt uit de naalden. Deze milde scrubmethode verwijdert dode huidcellen en stimuleert de doorbloeding van de huid. Na het scrubben wordt de rug bedekt met een laagje schuim die afkomstig is van traditionele olijfzeep, en volgt er een wasmassage met de zeep.

Na de zeepmassage wordt er een pakking van Ghassoul aangebracht en afgedekt met folie. Je mag jezelf nu omdraaien om de Hammam behandeling te vervolgen op het gezicht.

Het gelaat wordt eveneens gescrubd, gereinigd met olijfzeep en verwent met warme kompressen voordat je kunt genieten van een oliemassage. Ook op het gelaat een ghassoul/masker, en ter afsluiting een heerlijk Argan olieserum.

 

Kom ook genieten van het Hammam massage ritueel!
60 MINUTEN €75,00 – Achterzijde en gezicht

 


 

 

 

 Nu reserveren