shiatsu-gelaat

 

Cosmetische Shiatsu
Bij Shiatsu Kosmetiek ligt de nadruk geheel op de cosmetische verzorging van de huid.

De fundamentele filosofie achter Shiatsu Kosmetiek is: het normaliseren van de huidfuncties en het versterken van de huidconditie.

Salonbehandeling €60,00 – 60 minuten

Deze behandeling is hetzelfde als de Goldflower beauty, maar de gewone gezichtsmassage wordt vervangen door de Shiatsu gezichtsmassage.

1e stap: Oppervlaktereiniging
2e stap: Mineraal crème peeling/scrub icm waterdamp
3e stap: Vacuüm therapie icm werkstofampul
4e stap: Shiatsu gezichtsmassage
5e stap: Crèmemasker
6e stap: Ph herstel met lotion
7e stap: Dag verzorging


Cosmetische Shiatsu 
Het woord Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk. Deze massage wordt in Nederland dan ook vaak drukpuntmassage genoemd De kracht van Shiatsu is dat er naast een genezende werking ook een preventieve werking van uitgaat. De massage is daarbij een heerlijke manier van ontspannen en een veilige en doeltreffende methode van huidverzorging.

Welk effect heeft de shiatsu gezicht massage?
Veel drukpunten uit de shiatsu leer zijn precies gelegen op de aanhechtingen van de mimische spieren waardoor deze massage een goed effect heeft op het herstel hiervan. De massagedruk op deze punten zal de mimische spieren laten ontspannen waardoor rimpels minder diep/gespannen zijn. De energiestroom en bloedcirculatie worden bevorderd naar die zones waar energieblokkades zijn.

Shiatsu gezicht massage is een combinatie van manuele technieken ter verbetering van het gezicht, de hals en het decolleté.

Tarieven

medex-logo-wit
goldflowe
plantobell-2
anbos
emani