Cosmetische bindweefselmassage
Een cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur. Het is een massage die de celvernieuwing activeert. Hierdoor krijgt de huid een jonger aanzien. Het beste resultaat wordt verkregen in kuurverband.


Met een behandelkuur bindweefselmassage kunnen o.a. de volgende indicaties worden verbeterd.

  • Verslapte huid
  • Beginnende huidveroudering
  • Slechte doorbloeding/grauwe huid
  • Acne

Salon Johanna biedt de kuur aan inclusief bindweefselmassage van de rug, aangezien rond de ruggenwervels de oorsprong van onze zenuwuiteinden zitten die het hele bindweefselproces in gang zet,- en houdt. Het is belangrijk om na een kuur het resultaat te behouden of te verlengen door de huid elke vier weken een onderhoudsbehandeling te geven.

Salonbehandeling
– Start met bindweefselmassage van de rug
– Oppervlakte reiniging
– Dieptereiniging
– Bindweefselmassage van het gelaat
– Masker
– Dagcrème

Losse behandeling 60 min. €79,-


 

Hoe werkt bindweefselmassage?
Door de bindweefselcellen te prikkelen gaat het lichaam deze cellen sneller aanmaken. Door de huid als het ware topsport te laten uitvoeren worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt. De huid gaat er stralend en jonger uitzien.

Door de bindweefselcellen (fibroblasten) te prikkelen gaat het lichaam collageen en elastine sneller aanmaken. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt.


Disclaimer

Resultaten van behandelingen zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

Tarieven