Ultrasoon huidspatel

Voor de onzuivere huid met mee-eters, gerstekorrels en verstopte poriën

CLEAR BEHANDELING 
1e stap: Oppervlaktereiniging
2e stap: Dieptereiniging icm dampapparaat
3e stap: Poriën extra reinigen met ultrasoon huidspatel
4e stap: Zoveel mogelijk onzuiverheden verwijderen
5e stap: Zuiverend klei masker
6e stap: Ph herstel met lotion
7e stap: Dag verzorging

Inclusief modelleren wenkbrauwen

Tarief €62.50 – 60min. 


NB: Het is niet/nooit mogelijk om in een enkele behandeling alle mee-eters, verstopte poriën, gerstekorrels ed te verwijderen. Ze zijn namelijk ook niet in een dag ontstaan. Wanneer ik ga proberen om 100% te verwijderen is dat een te “grote” aanslag op de huid. Een zo egaal/schone huid is een kwestie van samenwerken. Thuis de juiste producten/verzorging/reiniging en in de salon het “groot” onderhoud.


Extra’s bij een behandeling: € 5.- per supplement

Harsen bovenlip
Harsen kin
Verven wenkbrauwen
Verven wimpers

Voor de Goldflower producten worden natuurlijke, plantaardige grondstoffen, extracten en complexen gebruikt. Ze zijn vrij van minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen. Daar waar mogelijk bevatten de producten van Goldflower geen conserveringsmiddelen en parfum. Bij het testen van de producten worden geen proefdieren gebruikt (proefdiervrij). Kortom een optimale huidverzorging uit de natuur door de rijke fora, vele kruiden en veelvoudige bloemen die worden verwerkt in de producten van Goldflower.


De mooiste resultaten van behandelingen krijg je wanneer je thuis systematisch onze geadviseerde verzorgingsproducten gebruikt.

 

Reserveren Prijslijst