We beschikken over meerdere methodes om cellulite/panniculose/sinaasappelhuid aan te pakken, tijdens een kuur van 6 behandelingen (1xp/wk)worden alle methodes afwisselend ingezet. De behandeling wordt uitgevoerd op bovenbenen en/of billen.

Methode 1: Honingmassage/Anti Cellulite behandeling
Een honingmassage is een wat harde, maar zeer stimulerende massage.  Het stimuleert de lymfestroom, werkt verzachtend en voedend op de huid en ontspant de spieren. We wrijven eerst de honing in de huid totdat het gaat plakken. Vervolgens gaan we de honing “deppen”, waardoor er plaatselijk reacties zullen optreden. De huid gaat openstaan, wordt roze en vervolgens helemaal rood. (doorbloeding en lymfestroom worden geoptimaliseerd)

De massage word op de bovenbenen en/of billen uitgevoerd. De honingmassage wordt gecombineerd met aromatische oliën en pakkingen van leem en honing wat een half uur blijft zitten voor een optimaal resultaat. Tijdens het inwerken van de pakking lig je in de infrarood deken.

Methode 2: Borstelmassage met cellulite crème
Reiniging, scrub, borstelmassage, pakking en thermodeken.

De massage word op de bovenbenen en/of billen uitgevoerd. De borstelmassage wordt gecombineerd met aromatische oliën en pakkingen van leem en honing wat een half uur blijft zitten voor een optimaal resultaat. Tijdens het inwerken van de pakking lig je in de infrarood deken.

Methode 3: Cupping massage met cellulite crème of cellulite olie
Reiniging, scrub, cupping massage, pakking en thermodeken

De massage word op de bovenbenen en/of billen uitgevoerd. De cuppingmassage wordt gecombineerd met aromatische oliën en pakkingen van leem en honing wat een half uur blijft zitten voor een optimaal resultaat. Tijdens het inwerken van de pakking lig je in de infrarood deken.

Methode 4: G5 massage-apparatuur
Reiniging, scrub, G5 massage, pakking en thermodeken

*Het G5 massage apparaat is een professioneel massage-apparaat die bij uitstek geschikt is voor het masseren van het huidoppervlak, de onderliggende weke delen, het bloedvaten- en lymfesysteem, de spieren en voor anti-cellulite therapie.


Een eenmalige behandeling om cellulite te verminderen heeft weinig zin, om resultaat te boeken wordt er in een kuurverband van minimaal 6 behandelingen 1x per week gewerkt. Na de kuur wordt het aangeraden om 1x per 4-6 weken een onderhoudsbehandeling te ondergaan, en om thuis met de meegeleverde cup de huid te blijven behandelen.

– Anti Cellulite behandeling ± 60 minuten € 79,95 – losse behandeling
– Anti Cellulite onderhoudsbehandeling ± 60 minuten € 75,00 – tarief na het volgen van een kuur
– Anti Cellulite Kuurbehandeling € 479,00 (combinatie van alle methodes)
kuur bestaat uit 6 behandelingen 1x p/week, en alleen per voorruitbetaling ontvang je een anti-cellulite crème en cup voor thuisgebruik twv €49,95 cadeau

NB: Een cellulite behandeling kan hier en daar best gevoelig zijn, zeker in het begin. Ook kunnen er blauwe plekken ontstaan na een behandeling, dit is normaal en trekt vanzelf weer weg.

 Nu reserveren