orange-peel-273151_1280

We beschikken over meerdere methodes om cellulite/panniculose/sinaasappelhuid aan te pakken, tijdens een kuur van 6 behandelingen (1xp/wk)worden alle methodes afwisselen ingezet. De behandeling wordt uitgevoerd op bovenbenen en billen.

Methode 1: Honingmassage/Anti Cellulite behandeling
Een honingmassage is een wat harde, maar zeer stimulerende massage.  Het stimuleert de lymfestroom, werkt verzachtend en voedend op de huid en ontspant de spieren. We wrijven eerst de honing in de huid totdat het gaat plakken. Vervolgens gaan we de honing “deppen”, waardoor er plaatselijk reacties zullen optreden. De huid gaat openstaan, wordt roze en vervolgens helemaal rood. (doorbloeding en lymfestroom worden geoptimaliseerd)

De massage word op de bovenbenen en billen uitgevoerd. De honingmassage wordt gecombineerd met aromatische oliën en pakkingen van leem en honing wat een half uur blijft zitten voor een optimaal resultaat. Tijdens het inwerken van de pakking lig je in de infrarood deken.

Methode 2: Borstelmassage met cellulite crème
Reiniging, scrub, borstelmassage, pakking en thermodeken.

De massage word op de bovenbenen en billen uitgevoerd. De borstelmassage wordt gecombineerd met aromatische oliën en pakkingen van leem en honing wat een half uur blijft zitten voor een optimaal resultaat. Tijdens het inwerken van de pakking lig je in de infrarood deken.

Methode 3: Cupping massage met cellulite crème of cellulite olie
Reiniging, scrub, cupping massage, pakking en thermodeken.

De massage word op de bovenbenen en billen uitgevoerd. De cuppingmassage wordt gecombineerd met aromatische oliën en pakkingen van leem en honing wat een half uur blijft zitten voor een optimaal resultaat. Tijdens het inwerken van de pakking lig je in de infrarood deken.


Een eenmalige behandeling om cellulite te verminderen heeft geen zin, er wordt altijd in een kuurverband van minimaal 6 behandelingen 1x per week gewerkt. Na de kuur wordt het aangeraden om 1x per 4-6 weken een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

– Anti Cellulite behandeling ± 60 minuten € 69,00 (uitsluitend na een kuur)
– Anti Cellulite Kuurbehandeling € 395,00 (combinatie van alle methodes)
(6 keer 1x p/week per voorruitbetaling incl. anti-cellullite crème voor thuisgebruik)

NB: Een cellulite behandeling kan hier en daar best gevoelig zijn, zeker in het begin.

 Nu reserveren

medex-logo-wit
goldflowe
plantobell-2
anbos
emani