OXYGENEO

€79,00 – Tarief losse behandeling van 60min.
€415,00 ipv €474,00 – Kuur van zes behandelingen 1 of 2x per week
(per voorruitbetaling)


OXYGENEO MACHINALE BEHANDELING

Met de Oxygeneo apparatuur verhogen we het koolstofdioxidegehalte, en verlagen we de PH op de huid zodat het lichaam zelf meer zuurstof naar dit behandelde gebied toestuurt. Een 100% natuurlijke manier dus.

Tijdens de aangename machinale Oxygeneo-behandeling worden er gelijktijdig drie effecten toegepast, die synergetisch zorgen voor een directe verbetering van de huidtextuur en zorgt voor een stralende, verzorgde uitstraling.

1-     Exfoliatie (verwijderen dode huidcellen)
2-     Insluizen (van werkstoffen)
3-     Zuurstoftoevoer (door Bohr effect)

De behandeling bestaat uit een exfoliatie van de bovenste huidlaag, het insluizen van hoog werkzame stoffen en de verhoging van de zuurstoftoevoer in de huid van binnenuit (ook wel bekend als het Bohr-effect*). Tevens wordt de huid gestimuleerd d.m.v. tripolar RF therapie. RF zorgt voor verstrakking, en lifting van de huid.

Wat is het Bohr effect? Het handstuk van de Oxygeneo produceert koolstofdioxide belletjes die tegen de huid bewegen. De huid reageert hierop door de bloedvaten uit te zetten, hierdoor stroomt zuurstofrijk bloed naar het gebied wat met het handstuk wordt aangeraakt. Deze reactie noemen we het Bohr effect. Hierdoor nemen de biochemische reacties van de cellen in de huid toe. De huidcellen nemen de actieve ingrediënten beter op, en de huidconditie verbeterd.


Inhoud Oxygeneo behandeling:

  • Stap 1 Oppervlakte reiniging
  • Stap 2 Oxygeneo 3 in 1 – Exfoliatie, insluizen actieve werkstoffen, en  zuurstoftoevoer optimaliseren
  • Stap 3 Oxygeneo – RF therapie
  • Stap 4 Oxygeneo – Micromassage
  • Stap 5 Dag verzorging

Inclusief modelleren wenkbrauwen


 

De mooiste resultaten van behandelingen krijg je wanneer je thuis systematisch onze geadviseerde verzorgingsproducten gebruikt.

 Nu reserveren


Disclaimer

Resultaten van behandelingen zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.