De Biopeeling van Salonnepro is er in drie varianten.

 

BIOPEELING HERBS: Deze peeling is in te zetten bij acne en huidveroudering. het is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden, en door middel van massage  worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. De Biopeeling herbs van SalonnePro bevat GEEN waterstofperoxide!

BIOPEELING PUMPKIN: Deze peeling is perfect in te zetten bij hyperpigmentatie, een (dikke) verhoornde huid, een rokershuid en/of een minder gevoelige huid met weinig doorbloeding. De Pumpkin Peel bevat een verhelderende en verwekende mix van pompoen fruit extract, limoengras en bromelaïne. Deze peeling heeft een sterk enzymatische werking en zit boordevol mineralen, vitamine A en C en een vitamine B complex. Daarnaast bevat het scrubdeeltjes van gedroogde basilicum, en bevatten een hoge concentratie aan verschillende vitaminen en mineralen.

BIOPEELING AMINO ACID: De Amino Acid Peel is in te zetten bij een gevoelige huid en bij een huid met (warmvoelende) roodheden zoals bv rosacea en couperose. Deze peeling heeft een basis van wel 20 verschillende aminozuren, waarvan 9 essentiële aminozuren die het lichaam zelf niet kan aanmaken. Eiwitten oftewel aminozuren zijn de bouwstenen van onze huid. Wanneer er zich problemen voordoen in de huid, dan is dit terug te zien aan een probleem in de aminozuren van de huid door een verkeerde manier van celdeling waardoor er klachten in de huid ontstaan. Deze huidproblemen pakken we het beste aan bij de basis, dus met aminozuren, waardoor de huid gestimuleerd wordt voor een betere celdeling.


Wat kan men bereiken met een Bio Peeling?
Fijnere poriënstructuur
Gladdere huid en gladstrijken van lijntjes
Verhelderen van hyperpigmentatie
Verbeteren van het huidbeeld met puistjes
Kalmeren van een onrustige huid
Intens opfrissen van een doffe, vale huid


Voor de behandeling wordt er een computergestuurde huidanalyse uitgevoerd. Hierbij wordt de huidconditie bekeken tot in de diepere huidlagen, en kan het product gebruik, en behandeling hierop worden aangepast.

 

Tarief € 79,95 salonbehandeling 60 minuten

 • Dubbele reiniging met de biopeel cleanser
 • Warme biopeeling
 • Bio-actieve vitamine C
 • Werkstofampul
 • Ultrasound therapie
 • Alginaat masker
 • Lotion
 • Dagverzorging

  Als kuur bij huidproblemen voor nog mooiere resultaten.

  – Zes weken 1x per week


De mooiste resultaten van behandelingen krijg je wanneer je thuis systematisch onze geadviseerde verzorgingsproducten gebruikt.


 Nu reserveren