acne voor en na kuurbehandeling

Voel je zekerder met een gave huid!

Salon Johanna beschikt over het diploma specialisatie acne, met een aanvullende verzekering waarbij acne therapie is inbegrepen krijg je de behandelingen (deels) vergoed. Vraag de voorwaarden na bij je eigen zorgverzekering.


Acne is een ontsierende aandoening die in vele gevallen redelijk tot goed te behandelen zijn. De acne is te onderscheiden in matige tot zwaardere acne. bv comedonen-acne met hier en daar een kleine ontsteking, of veel comedonen en grote ontstekingen, of onderhuidse pijnlijke bulten.

Hoe wordt acne behandeld:
Acne kan behandeld worden met een zorgvuldige huidverzorging thuis in combinatie met voedingsadvies, intensieve behandelingen in de salon en eventueel een crème of zalf van de huisarts. Wanneer er na 4 maanden geen verbetering optreed terwijl wel alle adviezen worden opgevolgd zal ik een verwijzing vragen aan de huisarts voor een consult bij de dermatoloog.

Hoe ziet acne eruit:
-Mee-eters of blackheads zijn zwarte puntjes
– Whiteheads zijn kleine witte, vaak pijnlijke puntjes
– Papels zijn rode vaak pijnlijke bulten
– Pustels zijn rode pijnlijke bulten met een gele puskop

Niet doen bij Acne:
-Puistjes zelf uitknijpen. Hierdoor loop je kans littekens te krijgen.
-Te veel melk en zuivelproducten gebruiken
-Krabben aan eventueel ontstane korstjes


Voor de behandeling wordt er een computergestuurde huidanalyse uitgevoerd. Hierbij wordt de huidconditie bekeken tot in de diepere huidlagen, en kan het productgebruik, en behandeling hierop worden aangepast.


Salonbehandeling  €80,00 – 60 minuten
Oppervlaktereiniging – seratoxis gel of kerawash
Dieptereiniging – comedo mutilat
Ontstekingen ledigen, en mee-eters verwijderen
Medische peeling/Salicylzuurpeeling/Kruidenpeeling
Hoogfrequent therapie of IPL lichttherapie
Werkstofampul
Masker – roxalic of purus mask
Specialplege met SPF

Inclusief medische peeling, en masker

Een kuur van acnebehandelingen wordt aangeraden om de beste resultaten te behalen. Tijdens de kuur kom je 1x per week gedurende 4-6 weken. Na de kuur elke 4 weken een onderhoudsbehandeling om de resultaten te optimaliseren en/of te behouden.


De mooiste resultaten van behandelingen krijg je wanneer je thuis systematisch onze geadviseerde verzorgingsproducten gebruikt.


Overige tarieven acnetherapie behandelingen 

€ 109.- Acne-litteken therapie dmv microneedling
€100,00 Acnebehandeling van de rug inclusief glycolzuurpeeling of biopeeling
€79,00 Acnebehandeling van de rug (reiniging, dode zeezout mudscrub, uitzuiveren, dode zeezout pakking, verzorging)

Vergoeding: Wanneer je een verwijzing van je huisarts of dermatoloog hebt, en een aanvullende verzekering waarin acnebehandeling is opgenomen krijg je van ons een factuur mee die je vervolgens ter declaratie kunt aanbieden bij je zorgverzekeraar. Let op: zorgverzekeraars vergoeden uitsluitend acnebehandelingen van het gelaat.


Acnebehandeling


 

Werken aan acne doen we samen, het grondige uitreinigen tijdens de salonbehandelingen, en het dagelijks onderhoud thuis. We hebben in de salon goede producten te koop waarmee je de onzuivere en acnehuid thuis kunt verbeteren.

Foto’s van links naar rechts: Voordat de behandeling wordt begonnen. Na 4 weken behandelen en foto rechts na 12 weken behandelen. De cliënte kwam 1x per week in de salon voor een dieptereiniging en gebruikt thuis de Medex Purus producten.


Disclaimer

Resultaten van behandelingen zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

 Nu reserveren