Klik hier om te zien of camouflage door uw zorgverzekeraar wordt vergoed.

Camouflagetherapie kan worden toegepast om allerlei soorten huidverkleuringen minder zichtbaar te maken of te verbergen. Denk hierbij bv aan een wijnvlek, vitiligo, tattoo, rosacea, couperose en acne.

Door allerlei oorzaken kunnen er kleurverschillen in de huid voorkomen. Er kan een te kort aan pigment zijn waardoor er witte vlekken ontstaan, er kan te veel pigment in de huid komen waardoor er donkere vlekken ontstaan. Soms zijn vaatjes erg zichtbaar in de huid. (acne)littekens en huidtransplantaten kunnen ook storend aanwezig zijn.

Bijna alle kleurverschillen zijn goed of heel goed te camoufleren met camouflagetherapie.

We gebruiken in onze salon de camouflageproducten van Dermacolor en Coverderm. De camouflage is waterproof en geeft niet af op uw kleding. U kunt er mee zwemmen en sporten. Verder is het is geschikt voor alle huidtypes.

Het is de bedoeling dat de specialiste u leert hoe u thuis de camouflage het beste kunt aanbrengen, daarom bestaat een behandeltraject vaak uit drie salonbezoeken.
1e – Kleurbepaling en zetten van de camouflage incl. uitleg aan de cliënt
2e – U leert nu zelf de camouflage te zetten
3e – We kijken of u het voldoende onder de knie hebt, en u heeft nog mogelijkheid om vragen te stellen.

Wil jij een mooie en gezond ogende huid, en ben je bereid om daar tijd, geld en energie in te steken? Neem dan gerust contact op om de (on)mogelijkheden te bespreken!

Contact opnemen Alle specialisaties

medex-logo-wit
goldflowe
plantobell-2
anbos
emani
cjo-2