Cosmetische bindweefselmassage
Een cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur. Het is een massage die de celvernieuwing activeert. Hierdoor krijgt de huid een jonger aanzien. Het beste resultaat wordt verkregen in kuurverband.

Hoe werkt bindweefselmassage?
Door de bindweefselcellen te prikkelen gaat het lichaam deze cellen sneller aanmaken. Door de huid als het ware topsport te laten uitvoeren worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt. De huid gaat er stralend en jonger uitzien.

Deze behandeling is uitermate geschikt bij
– anti-aging
– littekenbehandeling
– bestrijding van cellulite (panniculose)
– in conditie houden van de huid na een cosmetische ingreep zoals een facelift

Een bindweefselmassage gaat veel dieper dan een gewone traditionele massage, en stimuleert de onderhuidse doorbloeding en versteviging van het bindweefsel wat weer een gezond ogende huid tot gevolg heeft. Een cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur doordat het de celvernieuwing activeert.

Door de bindweefselcellen (fibroblasten) te prikkelen gaat het lichaam collageen en elastine sneller aanmaken. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt.

Een bindweefselmassage kan worden toegepast op het gelaat en het lichaam.

Wil jij een mooie en gezond ogende huid, en ben je bereid om daar tijd, geld en energie in te steken? Neem dan gerust contact op om de (on)mogelijkheden te bespreken!

Contact opnemen Alle specialisaties

medex-logo-wit
goldflowe
plantobell-2
anbos
emani
cjo-2