Wat is Konjac?
Konjac, botanische naam Amorphophallus Konjac, ook geschreven als Konjak, is een plant die van nature voorkomt in landen als Japan, China, Korea, Taiwan en Indonesië. In China en Japan wordt de plant gekweekt in plantages omdat ze gewild is voor verschillende toepassingen, zoals pijn bij maagzweren verlichten of als afslankmiddel. Konjac is een van nature hydraterende plantvezel die alkalisch is en onzuiverheden en overtollige talg in de huid tegengaat. Dus ideaal om te gebruiken als gezichtspons, perfect om te scrubben,voeden en hydrateren op een natuurlijke manier. Een weldaad voor je gezicht.

Verzorg je huid op een natuurlijke manier!
De Konjac Sponges zijn uniek omwille van hun exfoliërende werking en hun speciale structuur. Ze reinigen, scrubben en voeden de huid op zo een manier dat je als resultaat een natuurlijke, mooie en pure uitstraling krijgt. De sponges stimuleren de doorbloeding, zorgen voor een nieuwe groei van huidcellen en bestaan uit natuurlijke vitaminen ( A, E, D, B1, B2, B6, B12 en C ) en mineralen die je huid weer doen stralen.

Hoe gebruiken?
Je kan de spons zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gebruiken. Maak de spons eerst goed nat en doordrenk met water. Uitknijpen en cirkelvormige bewegingen maken met de spons over het gelaat. Na gebruik spoel je de spons even goed uit met lauw/warm water en hang je ze te drogen met het koortje op een nette plaats. Eenmaal opgedroogd is de spons weer hard en dompel je ze voor gebruik weer onder water totdat ze terug zacht is. De spons is anti-bacterieel en laat geen microben toe. Verzorg je spons goed en dan kan je deze zeker 2 maanden gebruiken.

Verkrijgbaar via onze webwinkel of in onze salon. Prijs per stuk € 8.95.

Prijswijziging voorbehouden

medex-logo-wit
goldflowe
plantobell-2
anbos
emani
cjo-2