VIA DEZE LINK GAAT U RECHTSTREEKS NAAR ONZE AROMATHERAPIE WEBWINKEL

Met Chi Essential Cosmetics heeft Chi een compleet nieuwe visie op huidverzorging geïntroduceerd. Een 100% pure en natuurlijke verzorgingslijn op basis van ruim 30 jaar kennis van en ervaring met aromatherapie. Deze producten voeden, verzachten en beschermen.

We hebben vier succecvolle productlijnen beschikbaar in de salon:
1- A Touch Off Roses, een kant-en-klare lijn verrijkt met pure rozenolie.
2- A Touch Off Happiness, een kant-en-klare lijn verrijkt met pure vanille, sinaasappel en mandarijn.
3- A Touch Off Lavender, een kant-en-klare lijn verrijkt met pure lavendelolie
4- Superskin huidolie en capsules

De producten zijn geschikt voor elk huidtype

Cleansing Oil Rose € 31,50
De cleansing oil bestaat uit biologische jojoba, camelina, kokosolie, emulgator en de essentiële olie van roos. Breng de olie samen met water aan op de huid en masseer zacht, waardoor een melkachtige substantie ontstaat. Voor het verwijderen van oogmakeup kunt u de olie aanbrengen op een vochtig watje.

Cleansing Oil Happiness € 29.50
De cleansing oil bestaat uit biologische jojoba, abrikozenpit, camelia en kokosolie. GEBRUIK: Breng de olie semen met water aan op de huid en masseer zacht, waardoor een melkachtige substantie ontstaat. voor het verwijderen van oogmake-up kunt u de olie aanbrengen op een vochtig watje.

Cleansing Oil Lavendel € 29.50
De cleansing oil bestaat uit biologische jojoba, camelina, kokosolie, emulgator en de essentiële olie van lavendel. Breng de olie samen met water aan op de huid en masseer zacht, waardoor een melkachtige substantie ontstaat. Voor het verwijderen van oogmakeup kunt u de olie aanbrengen op een vochtig watje.

Peeling Rose € 37,50
De rozen peeling is echt uniek. De basis is een zachte balsem waar fijn Himalaya zout, witte leempoeder en bergkristal poeder aan toegevoegd is. De peeling bevat naast de rozenolie ook geranium en kruizemunt voor een nog betere reiniging. Door deze toevoeging is een heerlijke frisse en kruidige bloemengeur ontstaan. De korreltjes in deze peeling lossen helemaal op door water toe te voegen aan het einde van de scrubbehandeling. Het resultaat is een schone en heerlijk zachte huid.

Peeling Happiness € 33.50
Deze peeling is echt uniek. De basis is een zachte balsem waar fijn Himalaya zout, witte leempoeder, en bergkristal poeder. De korreltjes in deze peeling lossen helemaal op door een tijdens het scrubben een beetje water of lotion toe te voegen. Het resultaat is een schone en heerlijk zachte huid.

Peeling Lavendel € 34.50
Deze peeling is echt uniek. De basis is een zachte balsem waar fijn Himalaya zout, witte leempoeder, en bergkristal poeder. De korreltjes in deze peeling lossen helemaal op door een tijdens het scrubben een beetje water of lotion toe te voegen. Het resultaat is een schone en heerlijk zachte huid.

Balm Rose € 32,50
De rozen huidbalsem is een goede verzorging voor dag en/of nacht en kan samen met de lotion op de huid aangebracht worden. De rozenbalsem is ook een heerlijke oogbalsem. De balsem bestaat uit biologische bijenwas, sheabutter, jojoba, kokos en camelina en de essentiële olie van roos.

Balm Happiness € 29.50
Deze balm is gecomponeerd uit biologische bijenwas, sheabutter, jojoba, kokos en camelina. De happiness huidbalsem is een goede verzorging voor dag en/of nacht en kan samen met de lotion op de huid aangebracht worden. Verzorgt de gestresste en futloze huid, en laat deze weer stralen!

Balm Lavendel € 29.50
Deze balm is gecomponeerd uit biologische bijenwas, sheabutter, jojoba, kokos en camelina. De lavendel huidbalsem is een goede verzorging voor dag en/of nacht en kan samen met de lotion op de huid aangebracht worden. Verzorgt de gestresste en futloze huid, en laat deze weer stralen!

Huidolie Rose € 39,50
De rozen huidolie bestaat uit de biologische vette plantoliën van argaan (het goud van Marokko), abrikozenpit en jojoba en de essentiële olie van roos. Een verzorgende, beschermende en verzachtende huidolie voor jong en oud. Een goede huidolie die de huid in balans brengt en laat stralen. De huidolie is geschikt als massage olie en voor de dagelijkse huidverzorging. Voor de dag,-en nachtverzorging wordt de huidolie gecombineerd met de lotion.

Huidolie Happiness € 33.50
De basis van de huidolie bestaat uit de biologische plantenolieen van argan (het goud van Marokko), abrikozenpit en jojoba. Een verzorgende, beschermende en verzachtende huidolie voor jong en oud. Een goede huidolie die de huid in balans brengt en laat stralen. De huidolie is geschikt als massage olie en voor de dagelijkse huidverzorging. Voor de dag-en nachtverzorging wordt de huidolie gecombineerd met de lotion.

Lotion Rose € 24,50
De rozen lotion bestaat uit 100% biologisch Bulgaarse rozenhydrolaat, Himalaya zout en rozenkwarts. Rozenhydrolaat heeft een samentrekkende, tonifi ërende, celvernieuwende en verzachtende werking op de huid en is door haar zachtheid geschikt voor elk huidtype. Het zout in de lotion zuivert en kalmeert de huid, terwijl het de pHwaarde van de huid in stand houdt.

Lotion Happiness € 27.50
Deze lotion bestaat uit 100% oranjebloesem hydrolaat, Himalaya zout en steentjes van aventurijn kwarts. Oranjebloesem heeft een samentrekkende, tonifierende, celvernieuwende en verzachtende werking op de huid en is door haar zachtheid geschikt voor alle huidtypen. Het zout in de lotion zuivert en kalmeert de huid, terwijl het de PH-waarde van de huid in stand houdt.

Lotion Lavendel € 26.50
Deze lotion bestaat uit 100% lavendel hydrolaat, Lavendel heeft een ontspannende, desinfecterende, celvernieuwende en verzachtende werking op de huid en is door haar zachtheid geschikt voor alle huidtypen. Het zout in de lotion zuivert en kalmeert de huid, terwijl het de PH-waarde van de huid in stand houdt.

 

Superskin oil – All skin – normale tot vette huid €19.95
De basis van deze synergie wordt gevormd door biologische jojoba, abrikozenpit en kokosolie. Deze weldadige en rijke olie is subtiel en natuurlijk geparfumeerd met een compositie van de essentiele olien van Ho-hout, Vanille, Mandarijn en Litsea.

Superskin oil – Sensitive – gevoelige huid € 29.95
De ideale basis van jojoba is verrijkt met biologische argan en kokos olie. De toegevoegde combinatie van essentiele olien van Sinaasappel, Lavendel, Mandarijn en Litsea maakt deze verzorgende olie. Zacht en fris van geur.

Superskin oil – anti aging & litteken – oudere huid €39.95
Biologische arganolie, jojoba en cactus olie maken deze synergie een ideale verzorger van de oudere huid en verzachter van littekens. De twee fijnste, kostbaarste Marokaanse plantaardige olien werken hierin samen. argan en cactusolie: pure voeding voor de huid en specifiek geschikt voor het ooggebied en het verminderen van rimpels. Verrijkt met rozenolie en sandelhout.

Superskin capsules…Beauty inside Out € 39.95
Ontdek de kracht van Omega 3, 6, en 9 in het nieuwste product van Chi: Superskin Beauty Omega! Deze formule is speciaal samengesteld voor schoonheid van binnenuit. Voor een mooie huid en glanzende haren, het helpt de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden.

De huid is vaak een weerspiegeling van hoe je je voelt. Gezonde voeding, voldoende rust en ontspanning zijn de beste voorwaarden om gezond te zijn en te blijven. Toch heeft jouw lichaam en huid soms iets extra’s nodig.

Prijswijziging voorbehouden

medex-logo-wit
goldflowe
plantobell-2
anbos
emani
cjo-2