warme-massage-groot

Hotstone massage
Een hotstone massage is een massage met warme stenen. Bij deze massagevorm gebruiken we warme basaltstenen om het lichaam tot ontspanning te brengen, de stenen zijn van vulkanisch gesteente gemaakt en hebben een therapeutische werking. De stenen komen uit een verwarmd waterbad en hebben een temperatuur van ca. 45 graden. Eerst worden een aantal stenen op een deel van het lichaam neergelegd. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning.

Kruidenstempel massage
De kruidenstempelmassage is een massage met warme kruidenbuidels gevuld met reinigende, activerende en ontspannende kruiden. We verwarmen de kruidenstempels op een stoompan. De ontstane warmte activeert de doorbloeding en verhoogt de stofwisseling. De lymfebanen, die onder de huid liggen, worden gestimuleerd waardoor het lichaam beter kan worden gereinigd (ontgift). Kruidenstempelmassage is een massage om u vrij te maken van stress en dagelijkse spanningen, het ontspant en kalmeert de spieren.

Kokos stempel scrub massage
Een uniek ontwikkelde scrub stempelmassage met pure kokos. De verwarmde kokos kruidenstempel verwijderd dode huidcellen en geeft nieuwe energie. Na de scrubmassage wordt de behandeling vervolgd met twee pure kokosstempels. De kokos geeft olie af zodat het een masserende stempelmassage is, die zeer aangenaam aanvoelt.

Lava Shells-massage
Bij deze massage wordt gewerkt met twee gepolijste diepzeeschelpen. De schelpen worden gevuld met zakjes lava-aarde en een speciale activator. De inhoud wordt warm, en blijven dat minimaal vijftig minuten. Door hun vorm kunnen we er elke massagetechniek mee toepassen. Ideaal voor het wegmasseren van spierknopen, het realiseren van ontspanning en het behandelen van drukpunten.

Tarief €35.00 – 30min.

Reserveren Prijslijst

medex-logo-wit
goldflowe
plantobell-2
anbos
emani
cjo-2