shr-cleo-pro-2

Geen Laser, geen IPL, maar SHR

SHR ontharing heeft de toekomst!

SHR betekend Super Hair Removal. De SHR technologie heeft een unieke warmte/energie afgifte die effectief de haarfollikel vernietigd en terugroeien voorkomt. Deze methode wordt waar mogelijk glijdend over de huid uitgevoerd. De behandeling is 100% veilig. Door het hoge flitsritme is de behandeling net zo effectief als laser en IPL. Deze methode is zelfs ook geschikt voor de donkere huid, blonde, en rode haren.

De behandeling kan het hele jaar door, dus ook in de zomer zonder problemen uitgevoerd worden. Gemiddeld zijn er 6-10 behandelingen nodig voor een mooi resultaat.

De enigste beperking die er zelfs met SHR is,  zijn witte/holle hormonale haren. Deze zijn helaas uitsluitend d.m.v. elektrische ontharing definitief te verwijderen.

SHR Machine

Wij werken in onze salon met de Cleo-Pro. Een machine met Duitse technologie en CE-keurmerk.

Het heeft een uniek gepatenteerd handstuk, die we voor zowel ontharing als huidverbetering kunnen inzetten. De machine heeft vele instellingsmogelijkheden, zo kan de behandeling geheel worden afgestemd op de behoefte van onze klanten.

Bel ons snel voor een afspraak om snel te starten met permanente ontharing!

Waarom ontharen met de nieuwste SHR methode?

 • Het is 100% veilig, ook in de zomer!
 • Het werkt zeer snel, zo’n 10x sneller dan IPL
 • Het is bijna gevoelloos, ja écht zelfs de bikinilijn
 • Betaalbaar, al vanaf € 19,95 per behandeling

  Behandel interval SHR ontharing 

  Gezicht:  4 weken, na de 2e behandeling  4 – 6 weken

  Oksels: 4 weken, na de 2e behandeling 6 – 9 weken

  Bikini: 4 weken, na de 2e behandeling 6 – 9 weken

  Rug: 5 weken, na de 2e behandeling  8 – 12 weken

  Borst: 5 weken, na de 2e behandeling 8 – 12 weken

  Benen en armen: 5 weken, na de 2e behandeling 8 – 12 weken

  Na het behaalde resultaat 1x per jaar een onderhoudsbehandeling uitvoeren


   

SSR huidverbetering

SSR betekent Super Skin Rejuvenation. Deze huidverbeteringsbehandelingen voeren we uit met de Cleo Pro machine door middel van licht. De behandeling kunnen we los toepassen, en integreren binnen een willekeurige gezichtsbehandeling.


Littekens, pigmentvlekken, grove poriën, couperose etc.

Iedereen heeft wel een of meerdere kleine afwijkingen in het gelaat waar men zich aan stoort. Je herkent het vast wel. Hier is met onze Cleo Pro machine iets aan te doen!

Couperose: Zichtbare adertjes in het gezicht, waardoor het lijkt of je altijd bloost

Rosacea: Chronische ontsteking van de haarvaatjes in het gezicht

Pigmentvlekken: donkere plekken op het gelaat, die vrijwel altijd zijn ontstaan door overmatige Uv blootstelling, melasma is een soort hyperpigmentatie die vaak ontstaat tijdens de zwangerschap, als gevolg van hormonale schommelingen.

Acne: Huidontstekingen gevuld met pus en talg

Grove poriën: Grote zichtbare poriën

Rimpels en fijne lijntjes: Volume vermindering en verslapping van de huid


1. Behandeling van fijne lijntjes, rimpeltjes en grove poriën

Het speciaal gefilteerde licht (410 tot 1000Nm), de sterke energie en de frequentie van de flitsen geven een stimulans aan de fibroblasten om meer elastine en collageen aan te maken in de huid. De huid wordt strakker, de structuur wordt fijner en fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen en/of verdwijnen. Behandeling kuur 1 keer per week, 4 tot 6 behandelingen

2. Behandeling van acné en actieve ontstekingen

De lichtflitsen geven een verwarming van de haarschacht en doden hiermee de bacteriën in de talgklier. Ontstekingen gaan weg en de huid herstelt. Behandeling kuur 1 keer per week, 4 tot 6 behandelingen

3. Behandeling van hyperpigmentaties

De verwarming door de lichtflitsen zorgen ervoor dat het ‘pigmentklontje’ los in de opperhuid komt en dat het binnen 10 dagen eruit groeit. Na de behandeling wordt de hyperpigmentatie eerst donkerder daarna komt het als zwarte spikkeltjes uit de huid. Behandeling om de 3 weken, 3 tot 5 behandelingen

4. Behandeling van couperose en rosacea

Het oxyhemoglobine in de adertjes vangen de lichtflitsen op en zetten deze om in warmte. hierdoor „smelten“ de adertjes dicht. Bij rosacea geeft het tevens een desïnfectie aan de ontsteking. Behandeling om de 3 weken, 3 tot 5 behandelingen


Prijslijst SHR

Disclaimer

Resultaten van behandelingen zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

Reserveren Prijslijst

medex-logo-wit
goldflowe
plantobell-2
anbos
emani
cjo-2