shiatsu-gelaat

Cosmetische Shiatsu
Bij Shiatsu Kosmetiek ligt de nadruk geheel op de cosmetische verzorging van de huid.

De fundamentele filosofie achter Shiatsu Kosmetiek is: het normaliseren van de huidfuncties en het versterken van de huidconditie.

Salonbehandeling €60,00 – 45 minuten

    • Oppervlakte reiniging
    • Dieptereiniging
    • Shiatsu gezichtsmassage
    • Masker
    • Dagverzorging

Essentie Shiatsu Kosmetiek
Shiatsu betekent binnen de cosmetische methode de innerlijke schoonheid, het mooi zijn, je mooi voelen, de innerlijke uitstraling. Dit uit zich in een ontspannen en een gelijkmatig gekleurde en goed doorbloede huid. We spreken hierbij over de innerlijke verzorging. Veel van ons innerlijke naar buiten wordt zichtbaar op de huid, deze is de spiegel van alle lichaamsfuncties.

Shiatsu Kosmetiek is een specialisatie binnen de specialisatie van de Zen Shiatsu. Shiatsu wordt zonder meer geassocieerd met ontspanning maar bij Shiatsu Kosmetiek kunnen we meer accenten behandelen:
● het afweersysteem wordt versterkt
● de aanmaak van hormonen kan worden beïnvloed
● de circulatie van bloed, energie en lymfe kan worden geactiveerd of gekalmeerd
● de vochtbalans van de huid kan verbeterd worden
● gif en afvalstoffen kunnen worden afgevoerd
● de talgproductie kan worden gereduceerd
● de emotionele reacties op de huid kunnen in goede banen worden geleid

Wat Shiatsu Kosmetiek nastreeft is de energie in het lichaam harmonieus te laten stromen, dan voelen we ons goed en stralen we dat gevoel ook uit. De huid laat van buiten zien hoe we ons van binnen voelen.

Welk effect heeft de shiatsu gezicht massage?
Veel drukpunten uit de shiatsu leer zijn precies gelegen op de aanhechtingen van de mimische spieren waardoor deze massage een goed effect heeft op het herstel hiervan. De massagedruk op deze punten zal de mimische spieren laten ontspannen waardoor rimpels minder diep/gespannen zijn. De energiestroom en bloedcirculatie worden bevorderd naar die zones waar energieblokkades zijn.

Shiatsu gezicht massage is een combinatie van manuele technieken ter verbetering van het gezicht, de hals en het decolleté.

medex-logo-wit
goldflowe
plantobell-2
anbos
emani
cjo-2