rosacea-2

Rosacea: Is een chronische huid/bloedvat aandoening. De begin fase wordt vaak omschreven als zichtbare tijdelijke roodheid en een warme, jeukende huid. In de tweede fase is de roodheid langduriger door verstopping van de haarvaatjes. Er kunnen kleine bultjes en pukkeltjes zichtbaar worden, welke dan vaak verward worden met acne.

De huid is extreem gevoelig voor zowel invloeden van binnen- als buiten af. De huid kan pijnlijk branderig aanvoelen en ziet er ook uit alsof deze verbrand is. Een speciale verzorging, voeding en bescherming is een must om deze huid weer rustig te krijgen maar vooral langdurig te verbeteren en weer in balans te krijgen.

Wanneer de rosacea te “heftig” is kan de huisarts tijdelijk een medicinale crème of gel voorschrijven. De gespecialiseerde  schoonheidsspecialist kan adviezen geven omtrent het gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten thuis. Vermijd grote temperatuurschommelingen, sterk gekruid voedsel, alcohol, zon en koude wind.

Hoe te behandelen?
In onze salon zijn we gespecialiseerd, en hebben we ervaring met de behandeling van rosacea. We maken een maatwerk behandelplan om de rosacea zo goed mogelijk onder controle te krijgen, en te houden. Hierbij maken we gebruik van diverse behandelmethodes waaronder de behandeling met bv PbSerum 

Komt er nog meer bij kijken? een voeding,- en suppletie advies hoort onlosmakelijk bij een goed traject om rosacea te verminderen. Toewijding is een must.

Tarief per behandeling: vanaf €79,-

medex-logo-wit
goldflowe
plantobell-2
anbos
emani
cjo-2