frac-voor-kopie

Als je kiest voor een veilige manier voor rimpelcorrectie dan is de BioSkinJetting en Fractional Needling techniek een super alternatief voor cosmetische ingrepen. Je behoudt je natuurlijke look terwijl de lijntjes worden verzacht. 


Korte uitleg van fractional needling en bio skin jetting

Fractional Needling: met een computergestuurde naaldmodule actief hyaluron of andere hoogwaardige werkstof in de huid brengen
BioSkinJetting: een rimpel met een fijne naald losmaken van de onderhuid, zodat fractional needling nog meer effect heeft. De huid reageert op het losmaken met de aanmaak van nieuw collageen weefsel, waardoor er van binnenuit een natuurlijke en eigen opvulling van een rimpel ontstaat.


Fractional Needling icm BioSkinJetting wordt gebruikt voor de vermindering van:

Fijne,-en iets diepere lijntjes rond de mond
Fijne,-en iets diepere lijntjes op de wangen
Fijne,-en iets diepere lijntjes in de hals
Littekens

Fijne lijntjes behandelen
Fijne lijntjes veroorzaakt door verslapping kunnen prima worden behandeld met de fractional needling BSJ techniek. De bindweefselcellen, die zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid worden gestimuleerd. Uw huid zal strakker worden en fijne lijntjes verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Littekens behandelen
De fractional needling techniek gaat uit van het principe van het eigen herstelmechanisme van de huid. Een litteken kenmerkt zich meestal door een verminderde doorbloeding, stug weefsel en weinig pigment. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt totdat er licht bloedverlies ontstaan, op deze manier gaat het lichaam zichzelf herstellen, en nieuwe bloedvaatjes aanmaken. Uiteindelijke wordt het littekenweefsel zachter en natuurlijk rosé van kleur. Een litteken zal echter nooit kunnen verdwijnen.


Behandeling
Er wordt in onze salon altijd gewerkt met een informed concent en/of gezondheidsverklaring, en wordt er een behandelplan opgesteld. Het is mogelijk een losse fractional needling behandeling te ondergaan of in kuurverband. Voor het mooiste resultaat wordt er altijd in kuurverband gewerkt. In kuurverband word de behandeling elke 2 weken gegeven gedurende 3 tot 5 keer.

Wanneer geen fractional needling en/of bio skin jetting
Bij lijntjes en rimpels veroorzaakt door mimische spieren.


Tarieven:
Litteken per behandeling €95.-
Rimpels en fijne lijntjes met hyaluronzuur €130 per zone

Voorbeeld zone:
Bovenlip is een zone, neuslippenplooi is een zone

Voor een filmpje van deze behandeling verwijs ik je naar ons YouTube kanaal – klik hier

 


Disclaimer

Resultaten van behandelingen zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

Reserveren Prijslijst

medex-logo-wit
goldflowe
plantobell-2
anbos
emani
cjo-2