acupunctuur

Cosmetische acupunctuur (Aestetic Needling)

Cosmetische acupunctuur werkt spierontspannend, en verbetert de doorbloeding van de huid en onderliggende weefsels. Het heeft daardoor verjongende en revitaliserende effecten op de huid. Cosmetische acupunctuur is een nagenoeg pijnloze, niet chirurgische methode om de symptomen van het verouderingsproces te verminderen en/of tegen te gaan. Ouder worden en er dus ouder uit gaan zien, is een natuurlijk proces. Dit proces kan bij de een sneller gaan, dan bij een ander. Dit heeft te maken met de leefstijl, klimaat, milieu, stress, huidverzorging en voeding.

Cosmetische Acupunctuur (Aesthetic Needling) als behandeling wordt uitsluitend gecombineerd met de producten van Ries Cosmetics. Dit is een 100% natuurlijke en biologische cosmeticalijn zonder toevoeging van parfums en chemische conserveringsmiddelen. Bovendien is Ries Cosmetics dermatologisch en dierproefvrij getest en anti-allergisch.

Ries Cosmetics is ontwikkeld vanuit de Chinese filosofie dat schoonheid van binnenuit en buitenaf komt en dus vanuit beide kanten om aandacht/behandeling vraagt. Binnen deze visie is de Cosmetische Acupunctuur ontwikkeld, de aestetic needling.

Voorafgaand aan uw eerste Aesthetic Needling behandeling wordt er door middel van een uitgebreide intake en tongdiagnose een behandelplan en verzorgings/voedingsplan op maat gemaakt. Het behandelplan wordt ondersteund met op maat gemaakte voedingssupplementen, serums en cremes voor thuisgebruik, welke belangrijk zijn voor het beste resultaat.

We kunnen vele huidproblemen oplossen of sterk verminderen. Denk hierbij aan rimpels, verslapte huid, acne, couperose, rosacea en pigmentproblemen. Het spreekt voor zich dat hiervoor een traject van meerdere behandelingen nodig zijn inclusief producten voor thuisgebruik.

Gemiddeld zijn er 8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat icm de thuisverzorgingsproducten en voedingssuppletie.

Tarief €75.00 – 60min


Disclaimer

Resultaten van behandelingen zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

medex-logo-wit
goldflowe
plantobell-2
anbos
emani
cjo-2