oxygeneo-model

OXYGENEO BEHANDELING

Tijdens de aangename Oxygeneo-behandeling worden er gelijktijdig drie effecten toegepast, die synergetisch zorgen voor een directe verbetering van de huidtextuur en een stralende, verzorgde uitstraling.

1-     Exfoliatie (microdermabrasie)
2-     Insluizen (van werkstoffen)
3-     Zuurstoftoevoer (door Bohr effect)

De behandeling bestaat uit een exfoliatie van de bovenste huidlaag, het insluizen van hoog werkzame stoffen en de verhoging van de zuurstoftoevoer in de huid van binnenuit (ook wel bekend als het Bohr-effect*). Tevens wordt de huid gestimuleerd d.m.v. tripolar RF therapie. RF zorgt voor verstrakking, en lifting van de huid.

Wat is het Bohr effect? Wanneer zuurstof de wand tussen de longen de bloedvaatjes rond de longen heeft gepasseerd, komt het terecht in het bloed. Bloed bestaat grofweg uit water met opgeloste stoffen en vaste bestandsdelen zoals rode bloedcellen. Rode bloedcellen bevatten het eiwit hemoglobine dat sterk bindt met zuurstof. Een hoog koolstofdioxidegehalte en een lage pH zorgen ervoor dat hemoglobine meer zuurstof afgeeft aan de lichaamscellen dan normaal.


Met de Oxygeneo apparatuur verhogen we het koolstofdioxidegehalte, en verlagen we de PH op de huid zodat het lichaam zelf meer zuurstof naar dit behandelde gebied toestuurt. Een 100% natuurlijke manier dus.

Inhoud Oxygeneo behandeling:

  • Stap 1 Oppervlakte reiniging
  • Stap 2 Oxygeneo – RF therapie
  • Stap 3 Oxygeneo 3 in 1 – Exfoliatie, insluizen actieve werkstoffen, en  zuurstoftoevoer optimaliseren
  • Stap 4 Masker
  • Stap 5 Dag verzorging

Inclusief modelleren wenkbrauwen

Tarief €79,00  60min. 

Reserveren Prijslijst


Disclaimer

Resultaten van behandelingen zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

medex-logo-wit
goldflowe
plantobell-2
anbos
emani
cjo-2