moeder-groot

Op deze pagina vind je informatie over de zwangerschapsmassage en de cursus babymassage

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

De zwangerschap ofwel mama-massage wordt gegeven terwijl je op je rug ligt. Je ligt op een met warm water (ongeveer 38°C) gevuld kussen. Door de combinatie van warmte, verwarmde olie en massage kom je in een diepe ontspanning en ontspant je hele lichaam en geest.

Het warmwaterkussen heeft een ontspannende werking doordat de warmte de spieren ontspant, en het kussen de vorm van het lichaam overneemt en volgt. Het licht schommelen en het geluid van het “kabbelende” water wordt als zeer rustgevend ervaren.

De massage kan de gehele zwangerschap uitgevoerd worden, maar wordt op zijn lekkerst ervaren wanneer de zwangerschap zijn einde nadert. De rug heeft het dan al lange tijd te verduren gehad en kan wel wat ontspanning gebruiken.

Wanneer de zwangerschap normaal verloopt is er geen contra indicatie voor deze massage en kun je heerlijk ontspannen!

Tarief €30.00 – 30min.

Een zwangerschap massage is ook ideaal om cadeau te geven, en wordt zeker gewaardeerd door de zwangere.
We verkopen tevens complete pakketten met parabenen,- en allergene vrije BeeBie verzorgingsproducten. Nieuwsgierig klik dan op deze link


BABYMASSAGE

Een babymassage versterkt de band tussen ouder en kind. 

De cursus babymassage bestaat uit 2 lessen van ongeveer 1 uur.

De Shantala Babymassage is een praktische en simpele training waarbij de ouder/verzorger leert om hun baby op liefdevolle en eenvoudige manier te masseren. Vanaf 6 weken tot ongeveer 8 maanden kunt u deze massage prima toepassen, uiteraard kunt u deze massage blijven toepassen zolang de kleine niet wegkruipt tijdens de massage.

Door uw baby regelmatig te masseren slaapt zij/hij rustiger en dieper, de spijsvertering wordt beter, darmkrampjes en overstrekking verminderen.

Tijdens de twee lessen krijg je de basistechnieken van de babymassage en baby yoga ontspanningsoefeningen aangeleerd. Ik doe de massage voor op een pop, maar jou baby ontvangt direct de massage tijdens de les, om gelijk al een mooi contact tussen jou en je baby te ontwikkelen.

Tijdens de lessen krijg je ook informatie over bv buikkrampjes, slapen, huilen, lichaamstaal en het haptonomisch tillen en dragen van je baby. Dit noemen we ook wel basis bevestigend dragen.

Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen.

€125,- per baby

Wat krijg je voor je lesgeld

  • 2x 1 uur les in de babymassage
  • Een flesje handgemaakte baby-massage olie
  • Naslagwerk met o.a. de massagetechniek.
  • Video opname van de massagetechniek

Wil je deze babymassage (samen met je partner) aanleren, en je kindje net dat beetje extra geven? neem dan contact met ons op.

De cursus wordt individueel ingepland.

Deze massage is ook ideaal voor opa’s en oma’s om te leren, nog meer genieten van je kleinkind!
Ook geschikt om als kraamcadeau te geven!

Wij verkopen ook parabenen en allergene vrije Beebie verzorgins producten. Ze staan op onze productpagina, nieuwsgierig? volg dan deze link

De Babymassage cursus wordt door veel zorgverzekeraars vergoed via de aanvullende verzekering van de moeder. Deze wordt o.a. vergoed door de CZ groep. Vraag s.v.p. zelf even na op welke wijze je de factuur dient in te dienen.

Reserveren Prijslijst

medex-logo-wit
goldflowe
plantobell-2
anbos
emani
cjo-2