HOLLYWOOD PEELING – CARBON LASER PEELING

 

Geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige huid, en alle huidkleuren. Geschikt om 365 dagen per jaar toe te passen, dus ook in zomer!

De Hollywood Peeling – Carbon YAG Laser peeling is een combinatie van een medisch carbon masker met laser technologie. Een effectieve methode voor verjonging, verbetering en/of anti-aging van de huid. Het carbonmasker absorbeert talg en vuil. De warmte van het laserlicht zorgt ervoor dat het carbon incl. vuil en dode huidcellen verdampt.

De behandeling is geheel pijnloos. Het laserlicht zorgt er tevens voor dat de huid van binnenuit wordt gestimuleerd om weer actief collageen en elastine aan te maken, waardoor de elasticiteit verbeterd wordt en de huid verstevigt.

Deze behandeling heeft een zeer positieve uitwerking op (actieve) acne, een vette huid, ongelijkmatige teint, fijne lijntjes, ouderdomsvlekken, mee-eters, vergrootte poriën, ondiepe rimpels enz.

Eigenlijk dus een perfecte dieptereiniging van de huid die tevens zorgt voor huidversteviging!

Heb je geen problemen met je huid, maar wil je er gewoon goed uitzien? Ook dan is de Hollywood/Carbon Peeling een prima behandeling om te doen.


Aantal Behandelingen

Een enkele behandeling geeft al een mooie glow, voor een zo goed mogelijk resultaat wordt een kuur van meerdere behandelingen aangeraden. Dit is uiteraard afhankelijk van de conditie van de huid. Gemiddeld zijn er voor een optimale huidverbetering 4 tot 6 sessies nodig.

– Bij actieve acne wordt er elke 2 weken een behandeling uitgevoerd, daarna als onderhoud elke 4-6 weken een onderhoudsbehandeling.
– Bij elke andere huidindicatie wordt er elke 3-4 weken een behandeling uitgevoerd, daarna als onderhoud elke 6-8 weken een onderhoudsbehandeling

De Hollywood Peeling – Carbon YAG Laser peeling bestaat uit twee facetten.

  1. Het Carbon masker – welke bestaat uit een medisch carbon mengsel met vitaminen en mineralen. Dit pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor zuiverende werking.
  2. De YAG laser machine wordt gebruikt om de carbonpeeling van de huid te “schieten” en richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De laser dringt diep in de huid door wat er voor zorgt dat de collageen productie zal verbeteren en de talgproductie zal verminderen.

 

Deze ongelooflijke super combinatie zorgt voor een prachtig resultaat waarbij de huid zichtbaar steviger zal worden, frisser zal ogen, en fijne lijntjes zullen verminderen. 


TARIEF

€ 99,- losse behandeling
€ 395,00 kuur van 4 behandelingen incl. Meditopics crème twv € 20,95
€ 595,00 kuur van 6 behandeling incl. Meditopics crème twv € 20,95 en reiniger twv €16,95
Kuur per voorruitbetaling

 

INHOUD BEHANDELING 45-60 min.

  • Dubbele gezicht reiniging
  • Carbon masker
  • Laser peeling
  • Reiniging v.d. restjes
  • Werkstof ampul inmasseren
  • Vliesmasker

Dagverzorging met SPF

TE BOEKEN VANAF EIND JULI