mesopen-foto-507x320

Dermapen – mesotherapie – microneedling

Effectief bij: Huidverslapping, Rimpels, Anti-aging, Acne, Rosacea, (acne)Littekens,

Wat is Mesotherapie?
Mesotherapie is een effectieve behandeling welke met name gebruikt wordt voor huidverbetering (anti-aging). Meso betekend mid-dermaal, en geeft aan in welk deel van de huid deze behandeling toegepast wordt.

Mesotherapie met en zonder naald:
Mesotherapie is van origine een behandeling waarbij naaldjes worden gebruikt. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van naaldjes, wordt er een huidproces op gang gebracht die te maken heeft met regeneratie en heling. Bij mesotherapie zonder naaldjes wordt er gebruik gemaakt van insluis apparatuur, waarbij de werkstoffen in de huid gesluisd worden.

Dermapennen zijn cosmetische apparaatjes met hele dunne naaldjes. Deze naaldjes maken kleine kanaaltjes in de huid. De huid wordt hierdoor geactiveerd, en reageert met een aantal processen waarbij: (afhankelijk van de naaldlengte)

• Collageen aangemaakt wordt
• Melanocyten gereguleerd worden (pigmentcellen)
• Groei van huidcellen gestimuleerd wordt

Iedere behandeling wordt ondersteund met serums die speciaal ontwikkeld zijn voor mesotherapie. Deze serums zijn volledig natuurlijk en zijn veilig te gebruiken in combinatie met de dermapen/microneedling pen. De serums bevatten natuurlijke werkstoffen en vitaminen, en zijn de “brandstoffen” voor de huid om de geactiveerde processen optimaal te ondersteunen. Zonder de juiste “brandstoffen” zal het resultaat van de behandeling altijd minder optimaal zijn!

De celvernieuwing van de huid wordt trager wanneer de huid veroudert. Wanneer de huid wordt gestimuleerd met de dermapen/microneedling pen, zal de huid gaan verbeteren. De kleine prikjes stimuleren de aanmaak van collageen en elastine die verantwoordelijk zijn voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Door de duizenden micro kanaaltjes dringen de werkzame stoffen uit de huidverzorgingsproducten en serums dieper door en worden ze beter opgenomen.


Salon: De salonbehandeling wordt uitgevoerd met een volautomatische dermapen/microneedling pen waarbij we de naaldlengte per huidgebied en gewenste indicatie kunnen instellen.

Na de behandeling begint het echte werk pas
De microkanaaltjes die gemaakt zijn tijdens de behandeling worden gesloten en de huid begint het helingsproces. Na het helingsproces wordt collageen aangemaakt en daarna wordt het collageen geherstructureerd. Het gehele proces duurt zo’n 28 dagen en is op te delen in 3 fasen.

1e fase: 
Helingsproces: 1 tot 3 dagen na de behandeling

2e fase:
Collageenproces: 
vanaf 3 tot 5 dagen na de behandeling

3e fase:
Collageen reorganisatie: vanaf 5 tot 28 dagen na de behandeling

Boven: Acne-littekenbehandeling na 6 behandelingen (1x p/6wkn)

Boven: Acne-littekenbehandeling na 3 behandelingen (1x p/6wkn)

 

Werking: Gladder en strakkere huid, rimpeltjes en lijntjes verminderen, acne littekens worden minder zichtbaar, egaler huidskleur, couperose verminderd, acne verminderd, rosacea wordt rustiger, betere opname van werkstoffen

Salonbehandeling:
Reiniging, scrub, AHA 10% peeling, meso-serums, microneedling-sessie, verkoelend masker met vitamines en algen, dagcreme.

  • In de salon werken we met steriele naaldkoppen op de dermapen/microneedling pen welke na elk gebruik worden vernietigd.

Tarief €109.00 – 60 min.

Echte huidverbetering is een kwestie van samenwerken, wij in de salon het grote onderhoud, terwijl het zeer belangrijk is om thuis de door ons geadviseerde producten en adviezen op te volgen.


Disclaimer

Resultaten van behandelingen zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

Reserveren Prijslijst

medex-logo-wit
goldflowe
plantobell-2
anbos
emani
cjo-2