CARBOXY THERAPIE MANUELE GEZICHTSBEHANDELING

€79,00 – Tarief losse behandeling van 60min.
€415,00 ipv €474,00 – Kuur van zes behandelingen 1 of 2x per week (per voorruitbetaling)

NB: Ook perfect in combinatie met de Pink Shooter behandeling – €139,-


 

non-invasive Carboxy-Therapie is een gezichtsbehandeling waarbij carbondioxide gas (CO2) wordt ingesluisd in de huid door middel van een carboxy-gel masker. Dit is een uiterst veilige methode om de huid te verjongen, verbeteren en om de bloedsomloop te stimuleren. Door de Carboxy Gel in contact te brengen met het specifieke materiaal van het activerend masker ontstaat een reactie waarbij CO2 bubbels vrijkomen.

Door het aanbrengen van deze CO2 bubbels op en in de huid wordt een natuurlijke reactie van de huid uitgelokt: het Bohr effect. De natuurlijke zuurstof toevoer van binnenuit wordt als reactie op het aanbrengen van de carbondioxide (CO2) direct verhoogd. Carboxy therapie zorgt voor zuurstof van binnenuit.

  • Carboxy-Therapie is volledig veilig en pijnloos en er zijn geen allergische of negatieve reacties
  • Carboxy-Therapie stimuleert de vorming van gezond collageen en elastine

De Carboxy Therapie Behandeling in het kort

Afhankelijk van de beoogde resultaten zijn ongeveer tussen de 4 tot 8 behandelingen nodig. De behandeling kan per 1 of 2 weken plaatsvinden. Het effect van Carboxy-Therapie werkt cumulatief. Dit betekend dat bij elke opeenvolgende behandeling de resultaten beter worden dan de keer daarvoor. Voor Carboxy-Therapie is geen hersteltijd nodig.


Inhoud Carboxy behandeling:

  • Stap 1 Oppervlakte reiniging
  • Stap 2 Enzymatische peeling
  • Stap 3 Carboxy therapiemasker 20-30 minuten
  • Stap 4 Serum aangepast op huidtype
  • Stap 5 Dag verzorging en SPF

Inclusief modelleren wenkbrauwen


De mooiste resultaten van behandelingen krijg je wanneer je thuis systematisch onze geadviseerde verzorgingsproducten gebruikt.

 Nu reserveren


Disclaimer

Resultaten van behandelingen zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.